DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Briatore: Ezért nem jártam Schumachernél

Egykori csapatfőnöke egy német lapnak nyilatkozva elárulta, hogy miért nem látogatta meg síbalesete óta a hétszeres világbajnok F1-legendát, akinek állapotáról nem sokat lehet tudni.

Flavio Briatore, aki csapatfőnökként működött közre Michael Schumacher első két világbajnoki címében, elárulta, hogy miért nem látogatta meg a hétszeres világbajnokot, aki lassan két éve szenvedett súlyos síbalesetet. A Formula-1-ben két évtizeden át meghatározó alaknak számító olasz a Welt am Sonntagnak nyilatkozott egykori versenyzőjéről:

briatore_schumacher



„Felipe Massától hallottam egyes dolgokat, aki meglátogatta őt. Én viszont úgy szeretném megőrizni magamnak Michaelt, ahogy emlékszem rá, ahogy ismertem. Rengeteg időt töltöttem vele, igazán kedveltem, sőt csodáltam őt. Erre szeretnék emlékezni” – nyilatkozta Briatore egykori versenyzőjéről.

 

Az olasz egyúttal a királykategóriáról is beszélt, melyet 2009 végén kellett elhagynia a szingapúri ütközésbotrány következtében: „Hiányzik a Formula-1. De nem a mostani, hanem az én Formula-1-em.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: