DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Hamilton nem ment Buttonnal bulizni

Legtöbb megnyilvánulása kicsapongó képet fest Lewis Hamiltonról: egy interjúban azt bizonyította be, ez korántsem így van, versenyhétvégéken kizárólag az F1-re koncentrál.

A neten terjedő éneklős videók, Instagram-posztok, párkapcsolati pletykák és barbadosi fotók alapján az utóbbi időszakban egy olyan versenyző képét kaphattuk Lewis Hamiltonról, aki a pályán szinte megfoghatatlan, ugyanakkor magánéletében nyoma sincs a fegyelmezettségnek, kicsapongó és zabolátlan.

„Minden alkalommal a legjobb formámat kell nyújtanom, és magam is meglepem, hogy sikerül ezt szállítanom hétvégéről hétvégére” – hangsúlyozta a Daily Mailnek adott interjújában, hogy a versenyzés elsődlegességet élvez. „Sok szórakozásban van részen az autón kívül, amikor pedig beülök, jobban vezetek, mint valaha. Nehéz megtalálni az egyensúlyt az életben, de az enyém most óriási egyensúlyban van. Nem is lehetne jobb.”



Az Orosz Nagydíj előtt például a párizsi divathéten jelenik meg, de aki úgy gondolja, hogy versenyzésen kívüli elfoglaltságai kihathatnak F1-es szereplésére, téved. A japán verseny előtt például Jenson Button invitálta meg egy éjszakára, de nemet mondott neki.

„Amikor Tokióba értem, kaptam egy körüzenetet Jensontól és azoktól a srácoktól egy partira, de nem mentem, mert továbbra is hatalmas mértékben koncentrálok. Szingapúrban is így volt, ahol sokan szórakozni indultak, én viszont már reggel hatkor ágyban voltam. Tehát áldozatokat hozok. Sok barátom volt a városban, mehettem volna velük, de inkább korán ágyba bújtam. Jó látni a munkám gyümölcseit. Nem érzem úgy, hogy túllépném a határt” – mondta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: