DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Geri Horner világsztárból boldog háziasszony lett

Az énekesnő egykor a világ egyik legnépszerűbb lánybandájának tagja volt, mégis most, Christian Horner mellett éli élete eddigi legszebb időszakát. Idilli családi életükről és otthonukról is megosztott néhány részletet egy vele készült interjúban.

A Spice Girlsben eltöltött évei alatt Geri Halliwell valóságos feminista ikonná vált a független fiatal nők körében. Nemrégiben azonban az Event magazinnak vallott arról, hogy manapság inkább kerüli a rivaldafényt: életében a világhírű énekesnő helyét az odaadó feleség és anya szerepe vette át. Egy évvel megismerkedésük után idén májusban feleségül ment a Red Bull csapatfőnökéhez, Christian Hornerhez. Boldogan hagyta maga mögött a Halliwell nevet, amivel a Spice Girls tagjaként világhírnévre tett szert, és vette fel újdonsült férje vezetéknevét.

A pár együtt él Geri kislányával, a kilencéves Bluebellel egy gyönyörű és tágas észak-londoni családi házban. Nappalijukat egy zongora uralja, rajta családtagok képei ragyognak tökéletesen polírozott ezüst keretekben, a kandallón pedig az énekesnő Brit Awards díja áll. A közeli konyhában hely jut néhány macskának és az énekesnő két pomerániai törpespiccének is. A hűtőszekrény tele van dekorálva a Bluebell által készített képekkel és feliratokkal. Anyukájához hasonlóan a kislány is főz – éppen spagettit készít vacsorára.

„Főzők neki, szeretem azt látni, hogy boldog. Amikor kimegyek egy Forma-1-es futamra, nekem nem a csillogásról szól. Volt már benne részem… Azért megyek, hogy támogassam Christiant. Sosem gondoltam volna, hogy találkozom egy olyan férfival, akiről tudom, hogy mindig mellette leszek. A legfontosabb, hogy Christian mellett önmagam lehetek, fellélegezhetek. Sosem akarok elválni” – mondja Geri.

geri2_1



 „Hiszek az egyenlőségben, de büszke vagyok arra, hogy feleség lehetek, hiszek a házasságban és mindenben, ami vele jár. Osztozni szeretnék a nevén. Azt szeretném, hogy Christiannak, Bluebellnek és nekem ugyanaz legyen a vezetéknevünk, egy család legyünk.”

Nem hiányzik neki élete korábbi időszaka, melyet a rivaldafényben élt. Az egykori vörös hajú vadóc lány, Ginger Spice - akinek egykor románcaitól volt hangos a bulvársajtó – mára mintafeleség lett. Most van ideje párjára, kislányára és kutyáira is.

„Az elmúlt évtizedben úgy ábrázoltak engem, mint Bridget Jones-t - de a férfiaknak a fele, akivel szerintük jártam vagy csak a barátom volt, vagy mindössze egyszer találkoztam velük.”

 „Elég sok idő, mire én valakivel tényleg járni kezdek. Olyan lány vagyok, akinek a szülei elváltak. Problémáim voltak az elköteleződéssel, mert mindig aggódtam amiatt, hogy vajon a megfelelő férfit találtam-e meg, akivel örökre együtt maradhatok. Ezért voltam annyira boldog, amikor találkoztam Christiannal. Tudtam, hogy ő a megfelelő.”

„Néha a legjobb dolog az, hogy csak együtt vagyunk otthon és nem csinálunk semmi különlegeset, eszünk vagy nézzük a televíziót. Osztozunk a távirányítón. Tényleg kellemes.”

geri3

 „Ne vedd sértésnek anyu, de hozzátehetek valamit? Kicsit összekaptok a távirányítón, mikor apa F1-et szeretne nézni, te pedig a Modern családot” – szól közbe Bluebell, amire Geri nevetve helyesel.

„Felnőttem az elmúlt 10 év alatt. Ez csak úgy volt lehetséges, ha nem vagyok a rivaldafényben. Híres akarsz lenni, azt az életet élni, de amikor megkapod, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy boldog is leszel. Eljutsz a „híres akarok lenni”-től a „boldog akarok lenni” állapotba.”

„Valami mást akartam. Volt egy lányom, rá akartam koncentrálni. Normális életet szerettem volna. Amikor híressé válsz, akadályozod a saját fejlődésedet. Nem volt magánéletem huszonévesen. Egyszer randira hívott egy herceg, de nem tudtam elmenni, mert annyira elfoglalt voltam. Komoly testképzavarom volt. A média folyamatos figyelme miatt bulimiás voltam. Tökéletes akartam lenni, mert azt gondoltam, hogy annak kell lennem. Ma már kevésbé koncentrálok arra, hogy nézek ki.”
„Bluebell tanított meg mindenre. Nem tudom elképzelni, milyen lenne az életem nélküle.”

Az énekesnőben és férjében az autók iránti szeretetük is közös pont.

„Az apám használt autókat árult. Sokszor elvitt a nővéremet és engem roncsderbikre. Anyukám mit sem tudott az egészről, felöltöztetett minket a legjobb ruháinkba, mi pedig fekete kipufogó korommal borítva érkeztünk haza. Az első csekkemből, amit a Spice Girls miatt kaptam, elmentem és vettem egy klasszikus 1965-ös MGB Roadstert. Szoktam nézni a Top Geart – egyszer szerepeltem is benne.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: