DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Hírességek Belgiumban

Míg a Hungaroringen csak helyi celebeket láthattunk, addig a spái versenyre nemcsak brit műsorvezetők és előadók, hanem egy hollywoodi híresség és két expilóta is kíváncsi volt.

Adrien Brody Oscar-díjas színész és a művész Domingo Zapata Fernando Alonsóval beszélgetett a McLarennél.



Professor Green, vagyis Stephen Manderson repper Lewis Hamiltonnal találkozott, majd Greg James rádiós DJ és Dermot O’Leary műsorvezető társaságában a Mercedesnél és a Williamsnél vendégeskedett.

A Miss Belgium szépségverseny egykori döntőse, Aurore De Geest a Lotusnál nézte végig a pénteki edzéseket.

Az egykori Forma-1-es pilóta –jelenleg a DTM versenyzője - Timo Glock a német posta jóvoltából két napot töltött el a Belga Nagydíjon, ahol természetesen meglátogatta régi ismerőseit a Manornál.

 

A hétvégén nem ő volt az egyetlen expilóta a paddockban, hiszen Giedo van der Garde is feltűnt, ám ezúttal nem a Sauber versenyzői ülése miatt. Közösségi oldalára kirakott posztja szerint azért érkezett Spába, hogy részt vegyen néhány találkozón, de jutott ideje arra is, hogy dedikálja a Zoom Charity Auction limitált kiadású fotókönyvét. A szervezet az aláírt és elárverezett fotókból befolyó összegből egy angol gyermekkórházat támogat. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: