DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Teljes harci készültségben várja gyerekét Rosberg

Nico Rosberg első gyermeke immár bármelyik pillanatban megszülethet, így könnyen lehet, hogy a Mercedes németjének a hétvége egy pontján haza kell repülnie Spából. Mindenkit mozgósítottak.

Azt már tudni lehet, hogy Rosberg felesége, Vivian egy kislánnyal várandós, és noha a pár talán tervezetten a nyári szünetre időzítette a gyerek érkezését, ez a számítás mégsem jött be. A német Bild úgy tudja, hogy az orvosok e hét keddre várták a szülést, ám a baba éppen annyit késlekedik, hogy az talán apja F1-es hétvégéjére is rányomja a bélyegét.

CL8g45fWIAAGahR



A 30 éves versenyző már elutazott Spába a Belga Nagydíj előkészületeire, de a hírek szerint minden készen áll ahhoz, hogy ha a szülés megkezdődik, és Rosbergnek éppen van néhány szabad órája, akkor hazarepülhessen Monacóba feleségéhez.

„A 60 kilométerre találgató Liege-ben egy privát repülőgép várakozik, a pályán pedig egy sofőr, hogy azonnal a repülőtérre vigye Rosberget, ha szükséges” - írja a Bild.

Emellett a Mercedest irányító Toto Wolff is megerősítette, hogy pilótájának igencsak sűrű hétvégéje lehet, ha nem csak a pályán a riválisaival, hanem a kórházba menet az idővel is versenyt kell futnia. „Ha jön a baba, Nicónak lehet, hogy azonnal vissza kell majd repülnie” - mondta Wolff.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: