DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Massa örül, ha a fia is vele van

Szinte alig van olyan F1-es versenyhétvége, amikor Felipe Massa öt éves kisfia, Felipinho ne tartana a száguldó cirkusszal, legyen szó bármelyik helyszínről.

Még nincsen hat éves, de nem túlzás, hogy szinte születése óta ott van a paddockban Felipe Massa kisfia, Felipe Massa Jr. A brazil kissrác egyáltalán nem szégyenlős, lepacsizik a többi pilótával, és akkor sem bújik nagynevű apukája lábai mögé, amikor tv-kamerák tucatjai figyelik őt - sőt, legtöbbször még interjút is ad! Ami a legmeglepőbb, hogy nem csak portugálul, hanem olaszul és angolul is szokott „nyilatkozni”, édesapja pedig örül neki, hogy vele van hétvégenként.

„Mindig ott van, mindig játszik” - nyilatkozta Massa a brazil UOL Esporténak. „Amíg az autóban vagyok, ő ott van a bokszban és labdázik. Nagyon játékos gyerek, szeret szaladgálni és engem követni. Mindig nagyon közel voltam a családomhoz, így nem látok rá okot, hogy miért ne vihetném el őt a versenyhétvégékre, ahol velem lehet. Mindig is ezt tettem, de nem csak Raffaleával és Felipinhóval, hanem a szüleimmel és a testvéremmel is. Mindig úgy próbáljuk szervezni a dolgokat, hogy velem legyen valaki a családból” - tette hozzá a brazil.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: