DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Webber: Hülkenberg rémesen öltözködik

A korábbi F1-esnek egy könnyed interjúban kellett márkatársait, köztük a Le Mans-i 24 órás győztesét értékelnie különböző szempontok alapján. Valakinek dicséret jutott, Nico Hülkenbergnek nem.

Mark Webber, a Porsche LMP1-es versenyzője egy könnyed hangvételű interjúban a redbull.com-nak vallott számos csapattársáról. Kiderült például, hogy a társaság legnagyobb tréfamestere Romain Dumas, aki minden versenyhétvégén kitervel valamilyen ugratást, a legintelligensebbnek pedig a mérnök végzettségű Marc Liebet tartja, de meghajol Neel Jani nyelvtudása előtt is, „aki egyik percben franciául, a következőben németül, utána pedig angolul beszél” – Webber egy keveset konyít a némethez.



Az ausztrálnak ki kellett jelölnie legjobban öltözködő kollégáját is. „Timo Bernhard. Elég jó kiállású, és jó kis darabjai vannak. Sajnos ugyanezt nem lehet elmondani Nico Hülkenbergre. Néhány felsőjét, különböző mintákkal és virágokkal a hátulján, minimum kétesnek kell neveznem. Az utóbbi időben tépett farmerokban is feltűnt, így próbált trendi lenni, mi viszont tudattuk vele az igazságot. Természetesen a fiúk igyekeznek visszaadni nekem a kölcsönt, de kitartok a farmer, póló és tornacipő kombinációja mellett, amikor csak tudok.”

Nem csupán a Porschéhoz a Le Mans-i 24 órásra csatlakozó – és a versenyt meg is nyerő – német F1-est hozta kellemetlen helyzetbe. „Brendon Hartley szeret foglalkozni magával. A párja, Sarah elmondta nekem, hogy több időt tölt a fürdőszobában, mint ő. Úgy 30 percig tart elkészülnie, szóval biztosan végigmegy a szépségápolási cikkeken!”

Webber Bernharddal és Hartley-val osztozkodik a WEC versenyein a 17-es számú Porschén.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: