DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Hamilton titokban megint Rihannával randizik?

Nicole Scherzingerrel való szakítása óta a Mercedes F1-es pilótáját számos hírességgel összehozták a brit lapok – most a modellek után éppen egy másik híres énekesnő van ismét terítéken.

Hamilton és Rihanna szoros viszonya néhány hónapja már a címlapokon szerepelt, miután együtt látták őket díjátadó gálákon. Most az a pletyka járja, hogy a versenyző és az énekesnő nemrégiben újrakezdte románcát. Miközben Rihanna legújabb lemezének stúdiómunkálatain dolgozik, szabadidejében titkos randevúkat szervez a pilótával.



Az újdonsült pár tagjai eddig is jó barátok voltak – az énekesnő már a 2011-es Kanadai Nagydíjon is Hamilton bokszában vendégeskedett. Egy hozzájuk közel álló forrás szerint csak idő kérdése volt, mikor jönnek össze.

„Évekig flörtöltek, de május óta nagyon sokat beszélgetnek. Végre az elfoglaltságaik megengedték, hogy együtt töltsenek egy hétvégét, és a lehető legtöbbet kihozták belőle.”

Mivel Lewis állandóan utazik a versenyek miatt, az énekesnő pedig jelenleg Amerikában dolgozik, egyelőre nem sok időt tudnak együtt tölteni, de már tervezik, hogyan tudnának többször találkozni. Rihanna már meg is hívta Hamiltont a szeptemberi Rock in Rio koncertre, hogy nézze meg a fellépését.



A pilótát állítólag teljesen lenyűgözte az énekesnő. 

„Egy kicsit elfogult vele, és úgy gondolja, hogy nem csak szexi, de hihetetlenül vicces is – annak ellenére, hogy Rihanna hírhedt szívtipró” – idézi a forrást a Daily Mail. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: