DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Pilótabarátnők: Alesi és a japán színésznő

Míg Jean Alesi első feleségéről meglehetősen keveset hallhattunk, addig jelenlegi párja nemzetközileg ismert színésznő, aki úgy tűnik nemcsak karrierjében, hanem magánéletében is egyaránt sikeres, hiszen hosszú évek óta együtt él a versenyzővel és három gyermekkel ajándékozta meg őt.

kumiko



Kumiko Goto japán modell, színésznő és popénekesnő 1974 márciusában született Tokióban. Japán származású apja az építőiparban tevékenykedett, thai anyja az otthonuktól távol dolgozott. A lány tizenkét évesen egy drámában kezdte színésznői karrierjét. Egy évvel később megjelentek első dalai is, de hamar felhagyott a zeneiparral, inkább a televíziózást és a filmezést választotta. Hamarosan egy mozifilmben is szerepet kapott, majd 1989 és 1995 között egy ötrészes filmsorozatban játszott. A magyar nézők leginkább Jackie Chan oldalán, a Városi vadászban, illetve a Tora-san vagy az Emlékek rólad című filmekben láthatták. 1991-ben megkapta a Japán Filmakadémiától a legjobb női mellékszereplő díját, majd később több más elismeréssel is jutalmazták hazájában. 1995-ben a híres fotós, Jeanloup Sieff készített egy fekete-fehér képeket róla, mely a „Volt egy álmom” című könyvben jelent meg. 

kumiko (2)

Amikor hozzáment Alesihez, felhagyott a színészettel, de a 2000-es évektől visszatért a modellkedéshez és japán reklámokban szerepelt. Gyermekei születése után évente néhány alkalommal látható volt divatmagazinok címlapján, de a filmezéshez nem tért vissza. Renoválással is foglalkozott, Genfben felújított egy történelmi kastélyt, majd Párizsban és Monacóban is dolgozott. A lány beceneve Gokumi, 2009-ben egy könyve is megjelent ezen a címen.

Kumiko ma is gyönyörű, tíz évet letagadhatna korából és még mindig számos felkérést kap reklámokra. Nemrégiben a Le Maquillage kozmetikai cég arca lett és a Kirin japán sör plakátjain is feltűnt.

kumiko (3)

 

A modell és a versenyző az 1993-as Japán Nagydíj utáni bulin ismerkedtek meg egymással és azonnal szerelembe estek - a pilóta szerint olyan volt, mintha egy szikra futott volna végig rajtuk első találkozásukkor. Ekkor Alesi már egy éve házas volt, feleségével, Laurence-szel való kapcsolata azonban megromlott, mert a nő terhes lett és megszülte lányukat, Charlotte-ot, annak ellenére, hogy a pilóta visszavonulásáig nem szeretett volna gyermeket. Úgy érezte, hogy ez elterelné a figyelmét a karrierjéről, tempója lassulna emiatt és mivel munkája során minden pillanatban veszélynek van kitéve az élete, felelőtlen döntésnek tartotta a gyermekvállalást. Elhagyta a családját, majd nem sokkal később a pár a válás mellett döntött.

jean _laurence

Alesi és első felesége, Laurence

Kumikóval 1995-ben házasodtak össze, azóta három gyermekük született: Giuliano 1996-ban, Helena 1999-ben és John 2007-ben. Giuliano örökölte apja tehetségét, karrierjét gokartozással kezdte, idén pedig már a francia Formula-4-ben vezet.

Alesi az esküvő után Svájcban telepedett le, de Avignonban is berendeztek egy rezidenciát Kumikóval, amely a béke szigete a család számára.

kumiko (1)

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: