DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Egy csinos szőkeség lehet a Top Gear új arca

Egy korábbi szupermodell, egy motorversenyző és egy brit színész adhat új arcot a népszerű Top Gear műsornak, melynek jelenlegi formája szinte bizonyosan véget ért a Clarkson-botrányt követően.

A Jeremy Clarkson-botrány indította el a lavinát, mely a népszerű autós műsor, a Top Gear jelenleg ismert változatának megszűnéséhez vezetett. Clarkson eltávolítását követően kiderült, hogy Richard Hammond és James May sem szerepel tovább a műsorban, így az is felmerült, hogy több mint egy évtized után végleg lezárul a Top Gear-sztori.

A BBC azonban érthető okokból nem szerezné, hogy az egyik legsikeresebb műsora 13 év elteltével nyom nélkül eltűnjön, s a hírek szerint már ki is választották, kikkel lehetne folytatni a műsort. A három jelölt: a man-szigeti TT állandó résztvevője, Guy Martin motorversenyző, a számos brit sorozatból és TV-filmből ismert színész, Philip Glenister, valamint a korábbi szupermodell, Jodie Kidd.

jodiekidd



Utóbbitól egyáltalán nem idegen az autók világa, a Top Gearben is többször szerepelt, sőt annak idején a sztárok közt körrekordot is futott egy Suzuki Lianával – ráadásul egyes hírek szerint korábban még Stigként is felmerült a neve. Kidd, aki jelenleg is egy autós műsort vezet The Classic Car Show címmel, többször részt vett már a Gumball-futamokon, melynek mezőnyében idén Lewis Hamilton is ott lesz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: