DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Pilótabarátnők: Lara Alvarez, a spanyol televíziózás királynője

Fernando Alonso oldalán nemrég még Dasha Kapustinát láthattuk, majd a pletykák után hamar bizonyossá vált, hogy a pilóta nem csak csapatot, hanem barátnőt is váltott: az orosz modell helyét néhány hete már Lara Alvarez, a spanyol riporternő foglalja el.

A 28 éves lány Alonsóhoz hasonlóan Asztúria tartományból származik. Gimnáziumi évei után egy madridi egyetemen tanult újságírást, s még csak 19 éves volt, amikor az egyik tanárnő jóvoltából – aki elismert tévés személyiség volt már akkoriban is – szerkesztőként lehetőséget kapott a Telemadrid csatornánál.

laraalvarez



Később műsorvezetőként a legnagyobb spanyol  televízióknál dolgozott, mint például a Cuatro, a Telecinco, a La Sexta és az Antena 3. Főként sportműsorokban láthatta a közönség, de néhány epizód erejéig szerepelt két sorozatban is. Az egyik neves spanyol lap egyenesen a spanyol sportriporterek királynőjének nevezte néhány évvel ezelőtt. Nemrégiben újra a Cuatróhoz igazolt, ahol legújabb, január elején indult műsorában az aznapi leghumorosabb és legérdekesebb híreket mutatja be.

2012-től egy éven keresztül a MotoGP riportereként dolgozott. Az állást először Sara Carbonerónak, a spanyol válogatott futballista, Iker Casillas párjának ajánlották fel, de ő a sok utazás miatt nem vállalta el. Az akkor 25 éves Lara viszont kapva kapott a lehetőségen, és saját bevallása szerint ez a döntés fordulópontot jelentett szakmai- és magánéletében egyaránt, hiszen ezen időszak alatt sokat tanult, új nyelveket sajátított el. A szezonra való felkészülés alatt próbált minél többet megtudni erről a sportról, a motorokról, amiben egyik kollégája segített neki.  Élvezte az utazásokat és szerencsésnek érezte magát, hogy munkájának köszönhetően hazájától távoli tájakra is eljutott. A közvetítések részeként bemutatta az aktuális versenyek helyszíneit, így jutott egy kis ideje városnézésre is. 

Lara+Alvarez+MotoGP1

2010-ben ismerkedett meg Sergio Ramosszal, a Real Madrid világbajnok focistájával, akivel két évig volt együtt. Kapcsolatukkal sokat foglalkozott a sajtó, így a lány már hozzászokott, hogy magánélete a címlapokon szerepel. Ramoson kívül több spanyol színésszel és televíziós személyiséggel is összehozták már, de néhány évvel ezelőtt elmondta, hogy nem nagyon követi a róla szóló híreket, nem foglalkozik a pletykákkal, inkább a munkájára koncentrál.

Fernando Alonsóval való kapcsolatáról decemberben jelentek meg az első hírek, miután egymás oldalán tűntek fel a Ferrari karácsonyi rendezvényén. A szilvesztert is együtt töltötték Las Vegasban, majd New Yorkban romantikáztak az év első napjaiban. 

5-1420730991_1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: