DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Exkluzív kivitelű Kugát mutatott be a Ford

A Ford most mutatta be első ízben exkluzív kivitelű SUV-ját, az új Ford Kuga Vignale modellt, amely az év későbbi szakaszában jelenik meg az európai piacokon, tovább gazdagítva a Ford Vignale termék- és fogyasztói élményt.

A Genfben kiállított Ford Kuga Vignale gyöngymetál Vignale Milano Grigio fényezéssel és Cashmere bőrkárpitozással lesz kapható; az aprólékos kézműves kidolgozással elkészített autót erős és takarékos Ford EcoBoost benzines és TDCi dízelmotorok hajtják, s a felszereltségi listán a Ford Intelligens Összkerékhajtás is szerepel.

Ford_GW2016-Kuga_02



A Ford Kuga Vignale egyike annak a három Ford Vignale modellnek – a Ford S-MAX Vignale egyterű és a Ford Edge Vignale nagyméretű SUV mellett –, amelyek még idén feltűnnek a márkakereskedésekben; az első ilyen modellváltozat a 2015-ben bemutatott Ford Mondeo Vignale volt. A Ford Mondeo Vignale és a Ford S-MAX Vignale már megvásárolhatók, az Edge Vignale pedig 2016 végén érkezik.

A Ford Vignale egyre bővülő kínálatának autói az Európa-szerte – többek közt Grúziában és Törökországban is – megnyílt FordStore kereskedésekben rendelhetők meg. A FordStore kereskedések kifejezetten e célra kialakított Vignale Lounge termei személyre szabott vásárlói élményt teremtenek, s e folyamatot Vignale Ügyfélkapcsolati Managerek segítik. Eddig 300 FordStore létesítmény nyílt meg (legutóbb a svédországi Vaxjöben). A vállalat jövő év elejére várhatóan 500 tagúra bővíti a hálózatot.

Ford_GW2016-Kuga_01

A vásárlók a kifejezetten e célra létrehozott Ford Vignale honlap online konfigurátora segítségével ismerhetik meg az autók árait és extráit – köztük az év elején megjelent új dizájn-opciókat, amelyek révén a vevők még inkább saját egyéniségükhöz formálhatják a Vignale modellek külső stílusát.

“Vásárlóink igényes emberek, akik többet várnak a Fordtól. Olyannyira, hogy bizonyos modelljeink értékesítésében akár a 70 százalékot is eléri a legmagasabb szintű Titanium felszereltség aránya,” nyilatkozta Jim Farley, a Ford Európa elnök-vezérigazgatója. „A Ford Vignale révén mind a luxus, mind a személyes szolgáltatások tekintetében a Ford legjavát kínálhatjuk vásárlóinknak. Ez az oka annak, hogy a Ford Mondeo Vignale mellett most megjelenik az Edge és az S-MAX, sőt hamarosan a Kuga is.”

Ford_GW2016-Kuga_05

A Ford már idén bevezetett egy új utazási-, rendezvény- és életstílus-szolgáltatást, amely egyedi ajánlatokkal szolgál a Ford Vignale ügyfelek számára, igazodva utazási és életstílusbeli szokásaikhoz. Az ajánlatok közt éppúgy szerepel a londoni Chelsea Virágkarnevál, mint a Cannes-i Filmfesztivál VIP-premierei.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: