DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Tökéletes autó a tökéletes napra - Nyerj álomautót az esküvődre!

Idén nyáron lesz az esküvőtök, és szeretnétek, hogy a tökéletes autóval érkezhessetek a menyegzőre? Jelentkezzetek a Das WeltAuto "Álomautó" játékára Facebook-on, és legyen Tiétek a hófehér Audi A6-os a nagy napon.

Már javában készülődnek a párok az idei nyári esküvőkre, az apró részletek megtervezése, megszervezése akár hónapokat is igénybe vesznek. A meghívó, a ruhák, a programok, a táncok, az ebéd, a vacsora, a zene, a dekoráció, az esküvői csokrok - mind-mind olyan részei az ünnepnek, amik nélkül nem lenne teljes egy igazi lagzi. Éppen ezért nagy odafigyelést igényel minden apróság. A végeláthatatlan feladatok során jól jöhet egy kis segítség, így a Das WeltAuto ezen a nyáron abban venné le a párok válláról a terhet, hogy az alkalomhoz illő, tökéletes autót megtalálják.

tokeletes_auto_a_tokeletes_napra



Az országos használt autó hálózattal rendelkező cég "Álomautó" játékában ugyanis egy 3.0 literes dízel Audi A6-ost nyerhetnek a nagy napra- sofőrrel - azok a szerencsés párok, akik  2016. június 18. és 2016. október 2. között, bármely szombati napon tartják esküvőjüket. Ehhez mindössze a Das WeltAuto Magyarország Facebook oldalán kell jelentkeznie a menyasszonynak vagy a vőlegénynek egy Facebook üzenetben (vagy a dasweltauto@dasweltauto.hu email címen) szerelmük meggyőző történetével és egy őket bemutató fotóval, illetve az esküvő dátumának pontos megjelölésével.

Ezt követően a fotó és a történet felkerül a cég oldalára a tervezett lakodalom dátuma szerint szortírozva, így az azonos szombati napon esküvőt tartó párok fotói egy mappába jelennek meg. Ezután már csak a barátokat, ismerősöket kell arra buzdítani, hogy minél többen like-olják a képet, mivel a beérkezett szavazatok alapján lesznek rangsorolva az adott hétvége regisztrálói. A három legtöbb vokssal rendelkező párból sorsolás útján dől el, hogy ki utazhat az Audival esküvőjének helyszíneire.

Az első sorsolásra 2016. május 23-án kerül sor, amely a június 18-i esküvőről dönt. Az ezt követő menyegzők nyerteseit minden hétfőn, 10 órakor sorsolják a Das WeltAuto munkatársai.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: