DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Next 100 - Suzuki újdonságok Tokióban

A Suzuki Motor Corporation számos újdonsággal készül a 44. Tokiói Autószalonra. A kiállítást a Japán Gépkocsigyártók Szövetsége rendezi október 30-a és november 8-a között.

A Suzuki standja fölé a „SUZUKI NEXT 100” mottó kerül, a vállalat ugyanis 2020-ban ünnepli fennállásának századik évfordulóját, és a kiállított modellekkel azt üzeni: a jövőben is olyan termékekkel és technológiákkal kíván jelentkezni a piacon, amelyek garantálják a vállalat sikerességét a következő száz esztendőre.

suzuki tokio_01



A Suzuki egy egész sor tanulmánymodellen keresztül mutatja be, miféle csodákkal és örömökkel képes gazdagítani autós és motoros közönségét. A tanulmányautók táborában megjelenik az Ignis, amellyel a Suzuki az új kompakt crossover szegmenst célozza meg, valamint az újszerűen játékos Mighty Deck miniautó. A tanulmánymotorok között jelentkező Hustler Scoot robogó tovább szélesíti a kétkerekű járművek nyergében átélhető örömök spektrumát.

suzuki tokio_02

A standon helyet kapnak a Suzuki legújabb szériagyártású modelljei is, köztük az új Vitara sport-szabadidő autó, amit Japánban Escudo néven dobnak piacra október 15-én. Emellett technológiai újdonságok, például új fejlesztésű erőforrások metszeti makettjei is láthatóak lesznek a kiállításon.

suzuki tokio_04

suzuki tokio_05

suzuki tokio_06

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: