DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Két új Mad Max-film, sok autószörnnyel

A Mad Max-filmek eddigi részei tele voltak érdekes arcokkal és furcsa járgányokkal, a siker pedig nagy: a tavasszal bemutatott új rész, melyet 150 millió dolláros költségvetésből készítettek, bő 350 millió dollárt hozott.

Ezt látva a rendező, a forgatókönyvíró és a támogatók azonnal a két újabb részen kezdtek gondolkozni. Az alaphangulat várhatóan hasonló marad, bár még fokozni akarják, amit csak lehet. Ezt erősítette meg Colin Gibson is, aki  durva megjelenésű, az őskori szörnyekre hajazó részleteket ígért.

mad-max-fury-road-vehicle-guide



Ráadásul a korábbi részekkel ellentétben már nem a virtuális gépek fognak törni a filmben, hanem igazi vasszörnyetegek, melyeket külön fel is tettek az internetre. Ennek persze meg is lett az eredménye, mivel a Lotus Forma 1-es istállója még a film promózásábe is beszállt, majd látva a különböző megoldásokat eldöntötte, hogy megépítik a saját verziójukat. A versenyautón alapuló szörnyeteg igazán lenyűgöző lett, de a pályán aligha találkozunk vele – bár érdekes lenne, ha valamelyik versenyen bedobnák…

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: