DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Kívül-belül fekete - Porsche Black Edition

A fekete sportkocsik szerelmesinek kedvez a Porsche, a német gyártó bemutatta a 911-es és a Boxster modelljeihez egyaránt rendelhető Black Edition változatot.

A Black Edition elnevezéssel a Porsche mindent elárul, hiszen a 911 és Boxster modellek extravagáns változatában a fekete szín dominál a sportkocsi külső felületén éppúgy, mint a belső térben.

Clip_2_14



De azért ne gondolja senki, hogy a német gyártó mindössze ennyivel próbálja eladni feláras modelljeit, a Black Edition felszereltsége is egyedi, ugyanis az alapokon túl többek között tartalmazza majd a navigációs rendszerrel kiegészített Porsche Communication Management-et, a „Sport Design" típusú volánt, az esőérzékelőt, a tempomatot, valamint az automatikusan elsötétedő visszapillantó tükröket. A 20 colos, a 911 Turbótól kölcsönzött könnyűfém felniken gördülő 911 Carrera Black Edition ezen túl Bose hifivel és tolatókamerával kiegészített parkolássegítő berendezéssel is fel vannak szerelve. A 911 Carrera Black Editionhoz a 350 lóerős, 3,4 literes motor jár, hátsó- vagy összkerék-hajtással párosítva, a Boxster Black Editionban ugyanakkor a 265 lóerős 2.7 literes erőmű dolgozik. 95.058, illetve 59.477 eurótól megvásárolhatók.

Clip_18

Clip_3_7

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: