DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Túraautó

TCR Europe: Pokolian jó hondás csapat állt össze

A mai nappal megkezdődött a várva-várt TCR Europe szezon, melynek első állomása a franciaországi Le Castellet-ben található Paul Ricard versenypálya. Ismét izgulhatunk tehát a múlt héten, a WTCR hungaroringi futamán debütáló Tassi Attiláért, akinek hivatalossá vált új csapatának neve, illetve csapattársának, Josh Files-nak az autója is HELL-es dizájnt kapott a héten.

Tassi küzdelmes hétvégét tudhat a háta mögött, a Hungaroringen ugyanis nem kímélték a versenybírók és az autójával is akadtak gondok, de nem sok ideje volt, hogy a történteken rágódjon: a héten újra pályára áll, ezúttal azonban saját kategóriájában bizonyíthatja rátermettségét. A tehetséges pilóta autóját már áprilisban bemutatták a nagyközönségnek, csapattársa, Josh Files azonban még nem hallatott magáról – egészen mostanáig.

tassi_overal-



Habár, aki figyelemmel követi a túraautó-világbajnokság történéseit, már találkozott Tassi csapatának nevével, hivatalosan az új team azonban a hétvégén mutatkozik be először teljes létszámmal. A HELL ENERGY Racing Team with KCMG csapata büszkén állítja rajthoz két pilótáját – Tassi Attilát és Josh Files-t, akik ördögi HELL-brandingelt Honda Civic Type R versenyautóval szállnak harcba a győzelemért.

A bejelentés értelmében a csapat tehát a HELL ENERGY támogatását élvezi, azonban Tassi Attila továbbra is a márka kiemelt szponzorált pilótája marad.

auto_files

A TCR Europe 2018-as szezonjának első futamára szombaton, 14:40-kor kerül sor, a második verseny pedig vasárnap 15:50-kor veszi kezdetét. Az eseményeket az alábbi oldalakon kísérhetik figyelemmel:

https://europe.tcr-series.com/

https://tcr-series.tv/

Illetve a Sport1 csatorna élőben közvetíti a hétvégi futamokat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: