DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd

Az utolsó licit: Egy póló, több mint 30 aláírás

Jótékonysági árverésünk utolsó köre egy fiatal olvasónk által tett különleges felajánlásnak köszönhető: Markó Milán egy több mint 30, főként autósportos személy által dedikált pólót juttatott el hozzánk, amit hazavihet valaki a licitálók közül.

 

52905718_2063561660431635_4654161484048236544_n



A DTM júniusi fordulóján a bokszutcában sérülést szenvedett László Attila történetéről már bizonyára sokan hallottak. A sportbírót lapunk a tavaly év végi TOP50 magyar autóversenyző gálára is meghívta és különdíjjal jutalmazta, egyúttal pedig ígéretet tettünk neki arra, hogy beszállunk a felépüléséért szervezett adománygyűjtésbe is, hozzájárulva, hogy a történtek után minél teljesebb életet élhessen.

Ennek jegyében felkértük a magyar autósportélet legnevesebb résztvevőit, hogy ajánljanak fel különféle, versenyzéshez kapcsolódó tárgyakat, rajongói termékeket, amelyeket weboldalunkon olvasóink között elárverezhetünk, hogy a bevételt teljes egészében a László Attila megsegítéséért létrehozott Te is Segíthetsz! Támogató Alapítványnak juttassuk el.

Legutóbb Nagy Dániel ruházati termékei képezték a licit tárgyát, amelyeket Izsáki Sándor szerzett meg 80 000 forintos felajánlásával.

Itt véget is ért volna árverési sorozatunk, ha nem jelentkezik szerkesztőségünknél a 12 éves motorsportrajongó, Markó Milán, aki jótékonysági akciónk hírére családjával maga is felajánlott egy újabb terméket – s alighanem a legkülönlegesebbet!

Milánnak már volt szerencséje bejárni több versenysorozat paddockját, és szorgosan gyűjtögette az aláírásokat világhírű pilótáktól M-es méretű, Hungary felirattal ellátott pólójára. Több mint harminc pilótát sikerült így elkapnia, köztük Michelisz Norbertet, Kiss Norbertet, Tiago Monteirót, Timo Glockot, Gerhard Bergert, de még a kommentátor Szujó Zoltánt is. A cikk alján Milán felsorolja, pontosan kiknek az aláírása is található meg ezen a mostanra relikviává felminősült ruhadarabon.

 52822560_326468301320064_3192354049001259008_n

Az aukciót a Formula.hu Facebook-oldalán bonyolítjuk le, az érdeklődők a kép alatt licitálhatnak a termékre, az addigi legmagasabb összegnél minimum 1000 forinttal többet felajánlva. A számos aláírást tartalmazó pólóért zajló licitet március 6-án, szerdán 12:00-kor zárjuk le.

Miután egy nemes ügyről van szó, minden licitálót kérünk arra, hogy csak azok vegyenek részt a folyamatban, akik valóban ki tudják és akarják fizetni a felajánlott összeget. A licit lezárulta után felvesszük a kapcsolatot a nyertessel, és ha a pénz 48 órán belül nem érkezik meg a megadott számlaszámra, a második legjobb ajánlat válik nyertessé. Amennyiben ezen a módon sem sikerül a megvalósítás, a kiadónk egy későbbi időpontban más módszerrel próbálja pénzzé tenni a terméket és támogatni László Attila alapítványát.

Azok is támogathatják az alapítványt, akik nem szeretnének nyilvánosan licitálni, de segíteni akarják a sportbírót. Ezt az alábbi számlaszámon tehetik meg:

Te is Segíthetsz! Támogató Alapítvány

Raiffeisen Bank
12001008-01632015-00300007
Nemzetközi számlaszám:
HU 5512 0010 0801 6320 1500 3000 07

 

Milán elmondása szerint a pólót az alább listázott pilóták szignózták, zárójelben látható, hogy melyik sorozatban szerepeltek a találkozás pillanatában.

Kiss Norbert                      (ETCR)

Duncan Ende                     (TCR)

Giacome Altoé                  (TCR)

Pepe Oriola                        (TCR)

György Anett                    (TCR)

Milovan Vesnic                 (TCR)

Mat'o Homola                   (TCR)

Jens Reno Moller             (TCR)

Dusan Borkovic                (TCR)

Tassi Attila                          (TCR)

Keszthelyi Vivien             (Audi TT Cup)

Nagy Dániel                        (WTCC)

Robert Huff                        (WTCC)

Michelisz Norbert           (WTCC)

Mehdi Bennani                 (WTCC)

Tom Coronel                     (WTCC)

Tom Chilton                       (WTCC)

Tiago Monteiro                (WTCC)

Thed Björk                          (WTCC)

Esteban Guerrieri            (WTCC)

René Rast                           (DTM)

Jamie Green                      (DTM)

Augusto Farfus                 (DTM)

Marco Wittmann             (DTM)

Bruno Spengler                 (DTM)

Timo Glock                         (DTM)

Gerhard Berger                (egykori F1-es, a DTM főnöke)

Berki Krisztián                   (Tornász)

Szujó Zoltán                      (Kommentátor)

Kammerer Zoltán             (Kajakos)

Gyulai Zsolt                       (Hungaroring)

+ még 5-6 fő (TCR-WTCC-WTCR-F3-DTM szériákból), akikre már sajnos nem emlékszem

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: