DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Milyen GPS nélküli etetőhajó vásárlása lehet nyerő?

Melyek lehetnek azok a GPS nélküli etetőhajó modellek, amelyeknek a beszerzésével és rendszeres használatával jól járhatunk? Mi mindenre javasolt egyáltalán figyelni, ha GPS nélküli etetőhajó beszerzése a cél?

A cikkben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk majd kiemelten is. Igyekszünk ebben a formában biztosítani hasznos támpontokat ahhoz, hogy minél inkább biztos kézzel sikerülhessen dönteni az etetőhajó beszerzésének kérdéséről.

Mik lehetnek a jogos elvárások GPS nélküli etetőhajó után keresve?

Kifogástalan teljesítmény, megbízhatóság, kedvező ár-érték arány mellett. Minden bizonnyal ezekre gondol az ember elsőként, amikor mondjuk a Cheapfishing webshop etetőhajó GPS nélküli változatait szemléli érdeklődve.

cheapfishing.hu - 2022 szeptember - LinkMarketing - 2



Az sem mindegy persze, hogy a kiszemelt modell mekkora kapacitással rendelkezik. Pláne abban az esetben, ha a horgászat mellett az etetéshez is be akarjuk vetni a hajót. Ugyanígy itt jöhet képbe a hatótáv kérdése is.

Mindezen felül persze az sem gond, ha a választott GPS nélküli etetőhajó sebességben is tudja, amit elvárunk egy korszerű darabtól. Kiegészítve továbbá azzal a stabilitással, ami akár szeles és hullámzó körülmények között is nagyban elősegíti a hatékonyságot.

Mennyibe kerülhet egy jónak számító GPS nélküli etetőhajó?

Aggodalomra nincs ok, a beszerzés ma már korántsem csak pénzkérdés. Olyannyira, hogy már az 50-80 ezer forintos kategóriában is bőven találni olyan új hajókat, amelyek tényleg a legmagasabb szinten képesek a kezünk alá dolgozni peca közben.

Minderre kiváló példával szolgál a Dark Carp D1 etetőhajó. Ne tévesszen meg vele kapcsolatban, hogy külsőre kimondottan egyszerű darabnak látszik. Ez a hajó tényleg minden funkcióra képes, ami csak kellhet, akár bojlizva, feeder horgászat közben vagy más módszereket kivitelezve is helytáll.

Külön érdekesség és előny vele kapcsolatban, hogy a távirányítója akkumulátoros. Ennek köszönhetően azt micro-USB töltővel is lehet tölteni, ami extra kényelmet és segítséget jelenthet a vízparton.

Még néhány remek választást jelentő etetőhajó modell

Szintén nyerő ötlet lehet a Carbon Carp C1 etetőhajó, ami elképesztően népszerű a horgászok körében. Köszönhetően annak, hogy gyorsabb a hasonló kategóriájú daraboknál, valóban szélben is kiválóan használható.

A speciális carbon mintás design pedig szemre is elképesztően tetszetős kinézetet biztosít ennek az etetőhajónak. Tényleg élmény ránézni, ami pedig a rendszeres használatot illeti, arról is csak dicsérő jelzőket lehet mondani.

Hogy még néhány konkrét tippel tudjunk szolgálni, a Black Carp B1, a Single Carp S1 vagy többek között a Green Carp G1 etetőhajó is maradéktalanul megfelel a remek ár-érték arányt jelentő GPS nélküli etetőhajó beszerzés kategóriájának.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: