DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Elkezdődött az F1 Esports Pro Series 2022-es idénye

A Bahreini Nagydíjjal kezdetét vette a 2022-es F1 Esports Series Pro bajnoksága szerdán este. A McLaren Shadow versenyzője, Lucas Blakeley győzelmével zárult az első verseny.

A skót játékos a pole-pozícióból indulva magabiztosan tartotta meg a vezetést a rajtnál, a későbbiekben azonban végig a címvédő Jarno Opmeerrel szemben kellett védekeznie, hogy megszerezze az idei első győzelmet.

A verseny egyik legizgalmasabb pillanatát hozta, amikor a 21. körben Blakeley és csapattársa, Bari Boroumand is megelőzte Opmeer Mercedesét. Az immáron 50%-os versenytávon Opmeer egy elnyújtott kemény gumis távval próbálta megszerezni a győzelmet, miközben Blakeley időt veszített mögötte egy négyfős csatában.

 

Opmeer eközben a közepes keverékekre váltott, majd a 21. körben eljött a fentebb említett pillanat, és mindkét mclarenes elment Opmeer mellett, majd az utolsó körben legalább a második helyet vissza tudta szerezni a Mercedes versenyzője, így egy McLaren-szendvicsben célba érve.

A képre kattintva megtekinthetitek a verseny összefoglalóját:



 

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: