DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Vezeték nélküli hajvasaló? Igen, létezik ilyen!

Melyik nő ne akarna mindig szépnek látszani? Ehhez azonban az is kell, hogy a frizuránk jól álljon. Ez legegyszerűbben hajvasalással érhető el, hiszen ezzel a módszerrel még a legrakoncátlanabb fürtök is kiegyenesíthetők.

Főleg, ha egy szuper, innovatív technológiával működő hajvasalónk van!

Egy modern hajvasaló jellemzői

A hajvasalást éppen annyian kedvelik, mint ahányan ódzkodnak tőle. Az ellenzők tábora leginkább arra panaszkodik, hogy ez a fajta szépítkezés nagyban károsítja a hajat, töredezetté teszi a hajvégeket. Ám a Dyson hajvasaló használatával ezek a kifogások mind kezelhetők: ez a termék ugyanis egy újfajta technológiával működik, így 50%-kal is képes csökkenteni a hajkárosodás veszélyét.

A Dyson régóta híres innovatív fejlesztéseiről, így a vezeték nélküli porszívókon túl megalkotta a vezeték nélküli hajvasalót is. Ez a termék, a Dyson Corrale hajvasaló beszerezhető többféle színben is a premiumshop24.hu webáruházban, sőt, exkluzív budapesti bemutatótermükben ki is próbálható!

Aki eddig bármilyen okból kifolyólag nem szerette a hajvasalást, annak mindenképp érdemes adnia egy esélyt a Dyson-terméknek, hiszen számos olyan tulajdonsággal rendelkezik ez a készülék, mely megkönnyíti a hajvasalást anélkül, hogy roncsolná a hajat.

556 Corrale Model 2_December 2019_Images



Miben különbözik a Dyson Corrale a többi hajvasalótól?

Minden felhasználó más előnyét emeli ki a terméknek. Sokan azt szeretik benne, hogy vezeték nélkül is működik, tehát nem kell konnektort vadásznunk, ha egy gyors frizurát szeretnénk. Akár uszoda vagy strand után, akár az irodában egy fontos tárgyalás előtt vagy reggel a fürdőszobában készülődve bevethető.

70 percnyi töltést követően bármikor levehetjük a 4 cellás lítium-ion akkumulátorról, és 30 percig bátran használhatjuk. Ennyi idő bőven elég arra, hogy ráncba szedjük a rakoncátlan tincseket! Még azok is elkészítik fél óra alatt a frizurájukat, akiknek dús, hosszú hajuk van!

Előnye még a terméknek, hogy 5 perc tétlenség után alvó állapotba kerül, további 5 perc után pedig teljesen kikapcsol. Így nem kell többet azon aggódni, hogy leég a ház a bedugva hagyott hajvasaló miatt!

Rövid és hosszú hajhoz is alkalmas

A Dyson Corrale másik nagy előnye, hogy bármilyen hajtípushoz használható. Háromféle hőmérsékletet lehet rajta beállítani, attól függően, milyen vastag és hosszú a hajunk. 

A legkülönlegesebb és legkedveltebb tulajdonsága az eszköznek a következő: intelligens mangán-réz ötvözet simítólapjai vannak, melyek rugalmasak, így képesek arra, hogy a hajat kényelmesen összefogják. Nincsenek többé tehát szálldosó hajszálak, kimaradó göndör fürtök!

Gyorsan és hatékonyan dolgozik ez a vezeték nélküli hajvasaló, amelyet akár utazáshoz is magunkkal vihetünk. A gyártó egy praktikus, hőálló hordtáskát is kínál a termékhez, melybe gond nélkül betehetjük a használat után az eszközt.

A hajformázás mostantól egyszerű dolog. Időhiányban szenvedőknek, a hajuk egészségét féltőknek sem lehet most már több kifogása: a Dyson Corrale hajvasalóval ők is meg lesznek elégedve.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: