Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek
SimTech

Megtörtént Vettel szimulátoros debütálása

A Ferrari négyszeres F1-es világbajnok pilótája nem tudott olyan sikeres lenni az online térben, mint csapattársa, Charles Leclerc - a mezőnyben Button, Montoya és Fittipaldi is helyet kapott.

Életében először indult online autóversenyen Sebastian Vettel - a Ferrari négyszeres Formula-1-es világbajnoka szombaton a Legends Trophyban állt rajthoz. A mezőnyben olyanok is helyet kaptak, mint Jenson Button, Juan Pablo Montoya, vagy Emerson Fittipaldi, úgyhogy a névsorra azért nem lehetett panasz, de Vettel nem tudott úgy debütálni, mint ferraris csapattársa, Charles Leclerc: a német pilóta a 12. és a 15. helyet szerezte meg a sepangi pályán, bár több ütközésbe is belekeveredett.

vetsimAz első futamot egyébként Montoya nyerte, a másodikat pedig a mexikói Adrian Fernandez.

Vettel nemrég szerezte be a maga szimulátorát, hiszen eddig egyáltalán nem foglalkozott az otthoni online versenyzéssel, a Legends Trophyt szervező Torque Esports azonban meglepte őt egy szettel - a német azt mondta, hogy ő csak szórakozásból próbálja ki, egyébként különösebben nem érdekli a dolog. Hozzátette, hogy szerinte ezt sokan túl komolyan veszik, pedig csak egy játék, őt pedig egyéb dolgok érdeklik inkább.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?