DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 8. szerda
Egyéb

Nem csak a külföldi sztároknak jár saját óra!

Azt hiszed, hogy csak a külföldi sztárpilóták és csapatok érdemlik meg, hogy limitált kiadású karórát készítsenek nekik, melyen az ő nevük szerepel? Akkor bizony nagyot tévedsz!

Folytatódik a Seiko óracsoporthoz tartozó Lorus és a Zengő Motorsport együttműködése, melynek első évében, 2014-ben a japán óragyártó hazai forgalmazója története legnagyobb összegű támogatói szerződésével segítette Michelisz Norbertet abban, hogy a hazai autósport egyik legnagyobb sikerét érje el a WTCC világbajnoki negyedik helyével.

lorus_zengo_1



Az együttműködés részeként idén is megjelenik egy 500 darabos, limitált kiadású, számozott exkluzív csapatóra, melynek színei, a fehér számlap feletti piros mutatók a Zengő Motorsport és az autó 2015-es dizájnját tükrözik, tökéletes összhangban a legújabb csapatruházattal.

A chronograph funkcióval készülő órát fekete nemesacél tokban, 100 méteres vízállósággal, egyedi autógumi mintázatú uretán szíjjal, speciális díszdobozban forgalmazzák. Az óra, mely várhatóan április elején jelenik meg, országszerte több mint 150 Lorus órákat árusító boltban vásárolható majd meg, sőt Húsvétig még egyedi szám is rendelhető hozzá.

lorus_zengo2_1

A Lorus Sports Zengő Motorsport Limitált Karóra 34900 forintos áron már most előrendelhető.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: