DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd
Podcast

Podcast – Q&A: Tiszteletbeli F1-es bajnokok?

Tiszteletbeli bajnokok avatása? Negyedik amerikai futam? Hyundai az F1-ben? Verstappen a legnagyobbak közt? A legújabb Formula Podcastben hallgatói kérdésekre feleltünk.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Tucatjával kaptuk az izgalmasnál izgalmasabb kérdéseket, ezekre válaszoltunk a Formula Podcast legújabb adásában. Hány amerikai futamot bír el a versenynaptár? Verstappen már a legnagyobbak közé tartozik? Mi lehet a sprint és a pontrendszer jövője? Miért kellett Newey-nak szépeket mondania Hornerről? Gyűlöletcunami zúdul az Andrettire, ha megérkezik? És kik lehetnének a tiszteletbeli világbajnokok?

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

441873146_7625970260820272_8999687883832691091_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: