DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Podcast

Podcast: Servus Franz!

18 év után Franz Tost leköszönt a faenzai F1-es istálló éléről, a Formula Podcast stábja pedig úgy gondolta: az osztrák szakember megérdemel egy búcsúműsort!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Naná, hogy megérdemli! Két nagy világbajnok, Vettel és Verstappen is az irányítása alatt „kezdte az ipart” számos más versenyzőhöz hasonlóan, a Red Bull kisebbik csapatát mindvégig megbízhatóan, komoly elkötelezettséggel irányította. A karrierjét versenyzőként kezdő osztrák komoly áldozatot hozott a pályafutásáért, s bár ideje javarészében a paddock szürke eminenciásának számított, egy idő után egyfajta misztérium lengte körül a faenzai formáció első emberét.

Tostnak – aki útja során Kesjár Csabával is kapcsolatban került - a második vonalban szánt fontos szerepet Dietrich Mateschitz, a szakvezető pedig mindvégig hűséges maradt a legendás üzletemberhez, akitől élete nagy lehetőségét kapta. Sikerek, kudarcok, fénypontok, egyetlen igazi botrány és a külvilág számára nem igazán látható emberi megmozdulások – ezek felidézésével búcsúzunk. Servus Franz!

 
 

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E56_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Novemberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

 

Megjelent a Száguldás és cirkusz F1-es szezonösszefoglaló album és falinaptárunk, amelyek webshopunkban most nagy kedvezménnyel megvásárolhatóak!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: