DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Podcast

Podcast: Bajnokavatás a pokolban

Tavaly ítéletidőben, idén pokoli körülmények között ünnepelt világbajnokot az F1: kerékvetők, pályahatárok, hőség, McLaren, Audi – ezek a Formula Podcast legújabb adásának témái.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Szombaton avatott világbajnokot az F1 egy olyan hétvégén, amely legalább annyira szólt a McLarenről, mint az immár harmadszor a csúcsra érő Max Verstappenről. De sajnos más is a fókuszba került: a pályahatárok Ausztria után ismét főszerepet vállaltak, a gumiproblémák a 2005-ös indianapolisi rémségekkel fenyegettek (és felszínre hoztak egy súlyos gondot), vasárnap pedig olyan állapotba került a fél mezőny, ami egészségi és biztonsági szempontból is elfogadhatatlan.

 

Az őrült katari hétvégéről szóló adásunkban a fentiek mellett kitérünk az Alfa Romeo váratlanul jó eredményére, a Mercedesek ütközésére, az Audi visszatáncolásáról szóló pletykákra és Sergio Perez vesszőfutására is.

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E48_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Októberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: