DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Podcast

Podcast: Pilótarangsor a szezonhajrá előtt

A szezonhajrára készülve a Formula Podcast ismét sorra veszi, hogyan teljesítettek az F1-es mezőny tagjai idén: az első három aligha meglepetés, de remekelnek a 2019-es újoncok is.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A Formula Podcast futamértékelő adásainak állandó eleme a pontozás: Sanyi és Gergő a versenyzők adott hétvégén nyújtott teljesítményét egy 1 és 10 közötti pontszámmal értékelik, az elért eredményeken túl figyelembe véve a lehetőségeket, a körülményeket és a produkció összképét.

A mai adásban ismertetett rangsor e pontszámok átlagából született meg: az igazolt távollétét töltő Mészáros Sándor helyén vendégszereplő Balogh Tamással beszélgetünk a mezőny idei teljesítményéről.

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E47_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Októberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: