DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
Podcast

Podcast: Hova igazoljon Lando Norris?

Ébred nyári álmából a Formula Podcast: hallgatóink kérdeztek, mi válaszolunk! Íme, az első rész!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Míg a medve télen, addig az F1 és az F1-es podcasterek nyáron szenderülnek mélyebb álomba. Ez a Formula Podcastre csak részben volt igaz, azonban tény: némi csend után újraéledtünk és egy kétrészes hallgatói kérdezz-felelekkel hangolunk a szezon második részére.

Megnyerheti-e az összes futamot a Red Bull? Van-e értelme a költségvetési sapkának? Lesz-e valaha szimulátorból induló pilótából F1-es versenyző? Ki a leginkább átlagember a jelenlegi mezőnyben? Érdekes kérdések garmadája, amelyeket Gergő és Sanyi válaszolt meg.

Neked is lenne egy kérdésed? Irány a Formula Podcast Facebook-csoport, ahol a nagy nyári kérdezz-felelek második felvonásához továbbra is várjuk a kérdéseket!

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E40_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Augusztusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: