DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
Podcast

Podcast: Új tulajok, régi verdák

Egy csipetnyi F1 mellett élménybeszámoló egy legendás eseményről, a Mille Migliáról, ahol felbukkant a Formula Podcast is.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A társaságot a rég nem hallott Bethlen Tamás képviselte az olaszországi eseményen, ahol fantasztikus járműveket vehetett szemügyre testközelből. A beszámolója során kiderül, hogyan lehet nézőként részt venni a Brescia térségében bonyolított túrán, az is, hogyan – és mennyiért – lehet indulóként benevezni az eseményre, ugyanakkor felfedi azt is, hogy melyik autócsoda került a legközelebb a szívéhez.

A Mille Miglia mellett az együtt rég hallott törzsgárda kiértékeli a McLaren, a Alpine és a Hitech tulajdonosi körének változásait, annak hatásait és jelentőségét, ugyanakkor a stáb tagjai felfedik, hgy a következő két hétben Gergő és Tamás Marosvásárhelyen, Sanyi pedig egy hungaroringi séta keretein belül találkozik majd az F1 rajongókkal.

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E32_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: