DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Podcast

Podcast: Barcelona is Verstappené!

Max Verstappen simán bevette Barcelonát is: a holland mesterhármassal győzött, de a Spanyol Nagydíj hétvégéje így is szolgáltatott beszédtémát.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Mellé nyúlt az Aston Martin, a Mercedes hiába mutatott javuló formát, a Ferrari pedig hiába hozott fejlesztéseket: Verstappen és a Red Bull produkciójára senkinek nem volt ellenszere a katalán versenypályán. A holland uralta karrierje első győzelmének helyszínét és a téma immáron ténylegesen is az, hogy vajon tényleg mindet megnyerik az energiaitalosok?

Alonso szurkolói elárasztották Barcelonát, de a spanyolnak ezúttal nem alakultak jól a dolgai, amit azzal is megfejelt, hogy előzékenynek bizonyult csapattársával, Lance Strollal. Vajon miért tette, mi motiválhatta? Tényleg itt lehet még 2026-ban is a helyi közönség kedvence? Gergő és Sanyi sok témát kitárgyaltak, egyebek mellett azt is: lehet-e alapja annak a pletykának, hogy a Spanyol Nagydíj a mindenki által unalomig ismert pályáról Madridba, egy vadonatúj utcai pályára költözik?

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: