DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Podcast

Podcast: Tényleg mindet megnyerik?

Mozgalmas volt a Miami Nagydíj hétvégéje, a színfalak előtt és mögött is akadt beszédtéma a Formula Podcast stábja számára.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Sanyi útra kelt, hogy aztán Gergővel alaposan kitárgyaljanak mindent. A hétvége felvezetéseként exkluzív betekintést nyertünk a világ egyik legnívósabb privát autógyűjteményébe, majd a versenyhétvége során figyelemmel kísértük a pályán zajló eseményeket és két futamnyi távollét után a paddock sűrűjéből is merítettünk pusmorgásokat. Verstappen bedarálta a mezőnyt, de máshol is akadtak érdekességek, ráadásul nekünk, magyaroknak is jutott öröm: Dr. Hetzman László révén egy magyar főorvos teljesített szolgálatot az FIA orvosi delegáltjaként a medical carban.

A végére egyetlen kérdés maradt: tényleg mindet megnyerik?

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E23_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!
 
Májusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: