DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Podcast

Podcast: A kőből levest főző csapat

Az évad szenzációja az Aston Martin, a Formula Podcast gárdája pedig kitárgyalta, hogy honnan jöttek, merre tartanak, mire lehet elég a jelenlegi lendület.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Egyszer régen Jordan néven indult egy F1-es istálló Silverstone-ban, amely hamar megtudta, hogy különb, mint a hasonszőrű kiscsapatok. Később megannyi átalakulás és viszontagság ellenére is egyben maradtak, napjainkban pedig már Aston Martin néven futnak, a kérdés pedig az, hogy gyökeret tudnak-e ereszteni a közvetlen élmezőnyben, képesek lesznek-e esetleg vb-címet nyerni a közeljövőben? Gergő és Sanyi felidézik a Jordan-múltat, az átalakulásokat, a sikereket, a megpróbáltatásokat és arra is keresik a választ, hogy mitől különleges a parancsnoki hidat néhány éve vitatott körülmények között elfoglaló Lawrence Stroll, illetve mi kell ahhoz, hogy az üzleti életben elért világraszóló sikerek után az F1-ben is el tudja érni a célját és alakulatával elfoglalja a királykategória trónját.



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!


Márciusi adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: