DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 8. csütörtök
Podcast

Podcast: Sivatagi show

Fokozódik a Közel-Kelet jelentléte az F1-ben: a Formula Podcast stábja pedig górcső alá vette a miérteket, a múltat, valamint a jövőbeli kilátásokat is.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Bahrein fogadta először a királykategória versenyzőit a közel-keleti régióban, a parányi királysághoz pedig Abu Dhabi, Katar, valamint az immáron két futamra hajtó Szaúd-Arábia is csatlakozott. Miért hozta lázba az F1 a térséget, miért éri meg az említett országoknak jelen lenni a versenynaptárban? Csatlakozhatnak-e további országok is hozzájuk?  A szaúdiak valóban csábítgatják a teljes F1-es mezőnyt? A műsorból kiderülnek olyan érdekes szösszenetek is, mint például az, hogy ki zsákmányolt először vaskos dollárkötegeket a közel-keletről, illetve az, hogy kinek a közreműködésével indult el a Bahreini Nagydíj története!

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!


Márciusi adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: