DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Podcast

Podcast: Az utcai harcos és a százados

Alonso büntetése, Hamilton és Cullen, a leggyorsabb kör, Piastri remeklése, a Ferrari szenvedése –volt miről beszélni a futamértékelő podcastben.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Sergio Perez ismét bizonyította, hogy ő az utcai pályák királya: Max Verstappen szombati pechje után az elhibázott rajtot leszámítva játszi könnyedséggel húzta be karrierje ötödik futamgyőzelmét. De nemcsak erről beszélünk a Formula Podcast futamértékelőjében, hiszen Alonso elvesztett, majd visszakapott századik dobogója, Hamilton és régóta vele lévő fizioterapeutájának szakítása, a Ferrari visszaesése és az újoncok villogása is szolgáltatott nekünk beszédtémát idei második futamértékelő adásunkban. 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!


Márciusi adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: