DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Podcast

Hároméves a Formula Podcast!

Születésnapi különkiadás, amelyben az eredeti, hármas felállás válaszol kérdésekre a műsorral, az életükkel és a sportággal kapcsolatban.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A műsor történetének 222. adásában Gergőhöz és Sanyihoz a rég nem hallott Bethlen Tamás is csatlakozott, így az eredeti alapfelállás együtt nosztalgiázhatott. A hallgatói kérdéseknek köszönhetően számos téma terítékre került: milyen kihívásokkal jár a Formula Podcast működtetése, mennyiben változtatta meg a stáb tagjainak életét, melyek voltak a legemlékezetesebb és a legnehezebb pillanatok? Milyen eszközökkel készülnek a műsorok? Hogyan nézne ki a trió által összerakott F1-es csapat, melyik legendától milyen tulajdonságot kölcsönöznének egy „szuperpilótának”? Senna vagy Prost? Kérdések és válaszok egy immáron háromesztendős produkció alkotóitól a hallgatóknak!

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E14_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: