DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Motor

Lerántották a leplet a Pramac Ducatikról

Újabb MotoGP-s alakulat tartotta meg a bemutatóját: maradt a piros-fehér-kék színösszeállítás, csak az arányok változtak a bolognaiak első számú szatellit csapatának dizájnjánál.

A Gresini Ducati, az RNF Yamaha, a két KTM-es alakulat és a videóban a festését már leleplező gyári Ducati után a Pramac Racingen, a bolognaiak első számú szatellit istállóján volt a sor, hogy megtartsa szezon előtti csapatbemutató eseményét.

pramac-ducati-2



A videós prezentáció során lerántották a leplet a két Desmosedici GP21-esről: továbbra is a piros-fehér-kék árnyalatok alkotják a dizájnt, az arányok azonban változtak a korábbi évekhez képest, szemlátomást némileg nagyobb hangsúlyt kapott a kék szín, amely például a burkolati szárnyelemen is megjelent.

pramac-ducati-1

A csapatnál a versenyzők tekintetében nincs változás: idén is a tavaly egy darabig vb-aspiránsnak tűnő, de még mindig első MotoGP-s győzelmét hajszoló Johann Zarco, valamint a 2021-es évad során újoncként négy pole-pozíciót és egy győzelmet is szerző Jorge Martin húzza majd náluk a gázt.

pramac-ducati-3

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

pramac-ducati-4

pramac-ducati-5

pramac-ducati-6

pramac-ducati-7

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: