DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda
Motor

Ő lehet Marquez legfőbb kihívója jövőre

A fogadóirodák egy olyan versenyzőt tartanak az egyik legfőbb esélyesnek a MotoGP 2017-es bajnoki címére, akinek a neve korábban még alig merült fel a legjobbak között. Új sztár a láthatáron?

Lehet, hogy olyasvalaki lesz a jövő évi motoros világbajnok, aki mostanáig mindössze egyetlen győzelmet számlál a királykategóriában? A bet365 szerint nagyon is elképzelhető, egész pontosan 11/4 az esélye annak, hogy a Yamahához az idei szezon végeztével csatlakozó, hamarosan 22 éves Maverick Vinales lesz a befutó 2017-ben a kétkerekűek között.

Bár az oddsok továbbra is a címvédő és háromszoros bajnok Marc Marquez újabb diadalát tartják a legvalószínűbbnek 2,37-es szorzóval, a második legesélyesebbnek már Vinales számít, akinek végső sikeréért 3,75-szeres pénzt fizetnek. Ez azért is érdekes, mert a friss lendületet hozó katalán versenyző élő legendának számító csapattársa, Valentino Rossi is csak 5,50-es szorzóval áll ezen a listán - pont ugyanannyival, mint az eddig csak alkalmi felvillanásokra képes Ducatihoz átnyergelő Jorge Lorenzo.

vinales-motogp



Oddsok a MotoGP 2017-es bajnoki címére a bet365 szerint: 

Marc Marquez

2,37

Maverick Vinales

3,75

Jorge Lorenzo

5,50

Valentino Rossi

5,50

Dani Pedrosa

15,00

Andrea Dovizioso

17,00

Andrea Iannone

26,00

Cal Crutchlow

41,00

 Most ráadásul a bet365 bónuszkód előnyeit is élvezhetik azok, akik újan csatlakoznak az online szerencsejáték-oldalhoz - ez azt jelenti, hogy a rendszer megduplázza az első befizetett pénzösszeget a játékos számláján. A bónusz további részletei a fenti linken olvashatóak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: