DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 30. hétfő
Motor

Így köszönti a Yamaha a 37 éves Valentino Rossit

A kilencszeres gyorsasági motoros világbajnok Valentino Rossi a mai napon tölti be 37. életévét, amiről természetesen a Phillip Island-i tesztre készülő yamahás szerelői sem feledkeztek meg: egy kedves videóban – jórészt olasz nyelven – köszöntik a „Doktort”. Természetesen a pilóta M1-ese sem maradhatott ki a sorból.

Valentino Rossi 1979. február 16-án látta meg a napvilágot, azaz az olasz motoros ma ünnepli 37. születésnapját. A „Doktor” 1996 óta tagja a gyorsasági motoros világbajnokság mezőnyének, azaz immár a 21. szezonjára készül, így természetesen ő a MotoGP mezőnyének legidősebb tagja – igaz, ez sem akadályozta meg abban, hogy tavaly a valenciai fináléig harcban legyen pályafutása 10. összetett elsőségéért. Születésnapja alkalmából a Yamaha az alábbi videóval kedveskedett Rossinak, amelyben a holnap kezdődő Phillip Island-i tesztre készülő csapatának tagjai köszöntik az ünnepeltet:

A sors furcsa játéka, hogy négy évvel ezelőtt pont ugyanezen a napon született meg Rossi egykori nagy riválisának, Casey Stonernek a kislánya is, míg a „Doktor” jelenlegi egyik legnagyobb ellenfele, Marc Marquez holnap fogja betölteni 23. életévét. A P1race.hu szerkesztősége mindhármuknak nagyon boldog születésnapot kíván!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: