DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Gyorsasági (Gy)

Magyar János felemás hétvégéje a Slovakiaringen

Két pole-pozíciót és egy kategória második helyet szerzett a formaautós Magyar János a Slovakiaringen a Közép Európa Zóna-bajnokságban. A hétvége második futamán technikai hiba miatt kellett kiállnia.

Egy kategória második hely és egy befejezetlen futam. Magyar János technikai gondokkal tűzdelt hétvégéje motorhiba miatt fejeződött be. “Összességében azt gondolom, hogy amit sikerült, azt ki is hoztuk belőle, igaz egy kicsit csalódott vagyok, mert a zóna bajnokságban így a lengyel Mireckij srác pontokban el tudott menni.” - fogalmazott Magyar János.

 magyarj-slovakia-2



A következő versenyig nincs egy hónapja a csapatnak. “Közel van a brno-i hétvége. Hazamegyünk az első feladat az, hogy az autót teljesen szét kell szedni. Egy revíziót csinálunk rajta, ott megnézzük mi a baja, ezt még meg kell keresni, és megoldani a problémát.” - vázolta a jövőt a többszörös bajnok forma autós.

Magyar János továbbra is vezeti a magyar gyorsasági bajnokság formaautós szakágának bajnokságát, míg a Közép-Európai Zóna Bajnokságban a második helyen áll.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: