DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Gyorsasági (Gy)

Az Askoll reklámarca lett Szomszéd Lali

Kedves közjáték helyszíne volt vasárnap a Hungaroring, ahol a Swift Cup Europe reggeli futamát követően az egyik, csapatához visszatérő fiatal pilótát új, meglepetésszponzora várta.

A 13 éves korával a mezőny egyik legfiatalabbjaként számon tartott Szomszéd Lali mostantól Európa-szerte az olasz Askoll villanybringák reklámarca lesz. Ennek részeként vehette át a márka új, eBolt nevű, új fejlesztésű fun-bike-ját.

Lalit új bringája, és az Askoll Magyarország képviselője mellett a sajtó képviselői is várták, és leginkább arról kérdezték, milyennek érzi huszadik helyét a rekordnagyságú, harmincfős Swift kupás mezőnyben.

Lali Askoll



„Értelmes, kedves, tehetséges, és médiaaktivitását tekintve is figyelemre méltó fiatalember Lali, akinek személyisége jól illik innovatív, trendi és környezettudatos termékeinkhez” – indokolta a szponzori támogatást Bóday Csilla, az Askoll Magyarország egyik tulajdonosa, aki azt reméli: az együttműködés hosszútávra szól.

„Ha Lali kitartó versenyző lesz, vélhetően a jövő elektromos autóverseny szériáiban is sikereket arathat majd,  hiszen nem csak a közúti mobilitásban, de az autóverseny pályákon is a villanyhajtásé a jövő” – fogalmazott Bóday Csilla, aki szerint Lali új Askoll eBolt-ja mind a bokszutcákban közlekedéshez, mind pedig kiegészítő aerob edzésekhez edzéshez is jó szolgálatot tehet majd az ígéretes fiatal pilótának.

IMG_2242

Bóday Csilla azt is elmondta: a márka magyar importőre számára  is megtiszteltetés, hogy az Európa szerte rendkívül népszerű olasz márka magyar reklámarcot keresett. „Nagyon tetszik az eBolt, és brutálisat gyorsul a hátsó kerékbe épített elektromos motorjával, de persze azért tekerni is kell” – mondja mosolyogva Lali, aki legközelebb a Salzburgringen, majd pedig a Kamion Eb hungaroringi futamának betétfutamaként rendezett versenyen méri össze tudását a Swift Cup Europe évről évre egyre erősebb mezőnyével.

Szomszéd Lali a formula.hu-nak egyébként elárulta: új bringájával nagyon elégedett, huszadik helyével viszont egyáltalán nem. Célja az, hogy megközelítse a Swift Cup Europe mezőny tízes elitjét. Ez nem kis feladata lesz a 13 éves fiúnak, hiszen ott már olyan kvalitású pilótákkal kell megküzdenie, mint Csík János, Molnár Bendegúz, Lengyel Ádám vagy éppen Körmöczi testvérek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: