DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Gokart

Kivételes dolog történt a Magyar Nagydíjon

Zsebő Marcellt, kétszeres magyar bajnok gokartversenyzőt Fernando Alonso menedzsere vezette körbe az Aston Martin garázsában.

Marcell jelenleg egy spanyol csapatnál versenyez a gokartozás legmagasabb szintjén, ahol Leclerc és Verstappen is nevelkedett körülbelül 10 évvel ezelőtt. Nem titkolt célja, hogy egyszer ő is Forma-1-es pilóta legyen és nagyon jó úton jár, hogy elérje ezt. A kivételes lehetőséget a gokart csapat és menedzsment közösen biztosította számára. 

zsebő1_1



Marcell lapunknak elmondta, hogy Alberto Fernández (Fernando Alonso menedzsere-a szerk.) részletesen elmagyarázta neki a csapat működését és a legbizalmasabb helyiségekbe is benézhettek. Ezt követően beszélgettek a gokartozásról, Marcell eredményeiről, jövőbeni céljairól, és biztosította, hogy az A14 Management készen áll a fogadására, hogy egyengesse az útját a magasabb kategóriákban. 

A gokartozást, mint autósport szakágat sokszor alábecsülik az emberek, pedig annak legmagasabb szintjéről kerülnek ki a jövő Forma-1-es bajnokai. Marcell elindult az úton és bízunk benne, hogy egyszer hazai autóversenyzőnek szurkolhatunk a Hungaroringen. Mindenkit bíztatunk, hogy kövesse a fiatal magyar tehetség pályafutását a közösségi oldalain. 

zsebő2_1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: