DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Gokart

Heves megyében járt a GTC

Június első hétvégéjén tartották a Gokart Talent Cup harmadik fordulóját Visontán, amivel együtt megrendezték a Willisits Motorsport által egyengetett Easy Kart Trophy Hungaryt is. A Black Star Speedway egy rendkívül technikás pálya, amelynek kanyargós vonalvezetése és szintkülönbségei rendesen próbára teszik a gépeket és a versenyzőket egyaránt.

Az E-Bambini kategóriában nyolc versenyző állt rajthoz. A mezőny most is kisebb csoportokra bomlott, így nem csak az első helyért láthattunk nagy versenyeket. Nagyon fontosnak tartjuk ezt, hiszen versenyezve, előzések és védekezések során tanulnak legtöbbet a fiatal tehetségek. Szenzációs, hogy a döntőben újra megismétlődött az, ami az előző fordulón is. A harmadik Zsigmond Ákos és a negyedik Derzsi Patrik között csupán 0,001 másodperc volt a különbség a leintés pillanatában. De az első helyért is kivételes meccset láthattunk Kapitány Dávid és Vados Marcell között, mindkét futamon szinte egyszerre szelték át a célvonalat.



Az Easy60 kategóriában kilenc gyerek indult, akik közül Pető Olivér és Filip Tánczos remekelt, s utóbbi lett a hétvége győztese. A harmadik helyre három esélyes is volt, akiket mindkét futamban tizedek választottak el. 

Összességében büszkék vagyunk a versenyzőinkre, hiszen mindenki versenyről versenyre komoly fejlődésen megy keresztül. A köridők javulnak, a versenyek egyre kiélezettebbek. Izgatottan várjuk a következő fordulót, amit Kecskeméten rendeznek július 16–17-én. 

 

E-Bambini 3. forduló:

 

1. Vados Marcell

2. Kapitány Dávid

3. Derzsi Patrik Márton

4. Zsigmond Ákos

5. Bobák Sándor

6. Pető Olivér

7. Lovassy Adrián László

8. Gyulai Zoltán

Easy 60 3. forduló:

 

1. Filip Tánczos

2. Pető Olivér

3. Hajdina Ádám

4. Szücs Dominik

5. Vados Marcell

6. Hajdina Attila

7. Talabér Emília

8. Bazsó Dominik

9. Micskó Dominik

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: