DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Gokart

MHH Kart Team: Sikeres tesztverseny

Egy héttel a Central European Rotax Max Challenge (CEE) második fordulója előtt a csehországi Trinecben a Morva Kupa futamán állt rajthoz az MHH Kart Team versenyzője, Krózser Menyhért. Az időmérőn 11., a futamokon pedig kétszer 4., egyszer 8. lett a Junior kategóriában.

„Azért választottuk ezt a versenyt, mert egy hét múlva ugyanezen a pályán rendezik a CEE-t és szerettünk volna Menyának egy lehetőséget adni, hogy  megtanulja a pályát, illetve edzésben legyen – mondta Krózser Menyhért senior, csapatvezető. – A Morva Kupa versenyein már korábban is indultunk, nagyon színvonalas bajnokság, erős mezőnnyel. Most sem csalódtunk.

Menya_20200704_Rechnitz_GM_20200705_267_0023



Az időmérő az idei versenyekhez hasonlóan most sem jött ki Menyának, csak 11. lett. A futamokon azonban már jól ment, kétszer negyedik lett, az utolsón pedig nyolcadik. Amikor elkezdett esni az eső, akkor egy pillanatra kibillent a komfortzónájából, de a futam végére összeszedte magát.

Tesztversenynek tökéletes volt, hiszen mentünk szárazon, vízen, felszáradó pályán. Menya is jól versenyzett, úgyhogy maximálisan elégedettek vagyunk.“

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, Junior

3. futam: 8.

2. futam: 4.

1. futam: 4.

Időmérő: 11.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: