DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 22. hétfő

F1 hírek

A Red Bullnál is gyorsabb lehetett a McLaren

Andrea Stella csapatfőnök beszélt arról, hogy milyen fejlődésen mentek keresztül 2023-ban, és hogy ez minek volt köszönhető. Magabiztosak a folytatásra nézve is.

részletek

„Nem az oldaldoboz döntötte el a sorsunkat”

James Allison, a Mercedes F1-es technikai igazgatója szerint nem a leglátványosabb elem volt a hibás koncepció lényege – sőt, eleve a koncepció is mást jelent egy mérnök számára.

részletek

Igaza van az F1 kapcsán az FIA elnökének?

Mohammed ben Sulayem ismét kifejtette, hogy az erőviszonyok terén ne legyen tévedés: az FIA az F1 irányító szerve, ezt nem szabad elfelejteni.

részletek

Pitwall: 2024-től hátrányba kerül a Ferrari?

Wolff aláírt, Steiner nem, Ben Sulayem keményet nyilatkozott, megújul Monza, bajba kerülhet a Ferrari: az utóbbi hét hírösszefoglalója a Pitwallban.

részletek

Wolff az FIA-ról: „A fegyvert már elsütötték”

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szerint nem lehet már visszacsinálni a decemberi vizsgálat ügyét. Felemlegette az FIA-tól távozó számos szakember kérdéskörét is.

részletek

Ekkor érkezik az új F1-es Red Bull

Délelőtt az Alpine és a Mercedes erősítette meg a bemutatója időpontját, most pedig a regnáló konstruktőri F1-es világbajnokon volt a sor.

részletek

„Autónak érzi” pilótája a Mercedes új F1-esét

Biztató visszajelzést adott a W15-ösről a Mercedes szimulátorversenyzője – Toto Wolff csapatfőnök bízik benne, hogy ez a pályán is visszaköszön majd.

részletek

Sainz és Verstappen: Toxikus volt a légkör

Majdnem egy szinten volt Max Verstappennel és igazságtalanul tekintették elkényeztetett pilótacsemetének – Carlos Sainzról beszélt a mindenről markáns véleményt megfogalmazó Helmut Marko.

részletek

Wolff ellensége az unalom, nem a kiégés

Nincs teljesítményzáradék a szerződésében, melyről a három érintett fél, a Mercedes-Benz, az INEOS és ő maga közösen döntött – 2026 végéig érvényes hosszabbításáról beszélt Toto Wolff.

részletek

Toto Wolff három évre aláírt a Mercedesszel

Ezzel az új kontraktussal 2026 végéig maradhat a Mercedes F1-es csapatának élén.

részletek

Egy klasszis és a főnök fia egy csapatban

Az Aston Martin F1-es istállója komoly kihívással szembesült egy évvel ezelőtt: hogy tud együttműködni egy zseniális, de csapaton belül sokszor problémás versenyző és a főnök fia?

részletek

Írástudatlan különcből mérnökzseni – Newey

Nehéz gyerekkora volt, balkezessége miatt nem tanult meg írni, magányosságában maketteket épített, de megunta mások terveit – ez Adrian Newey története, aki nem akart űrhajókat építeni.

részletek