DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 6. kedd

F1 hírek

Az új szabályok kihúzhatják Perez méregfogát

Az elmúlt évek során az F1-es pilóták is gyakran méltatlankodtak az abroncsok nehéz használhatósága miatt, de ha volt valaki, aki előnyére tudta fordítani ezt a helyzetet, az Sergio Perez. De mi lesz vele idén?

részletek

Rosberg örül az F1 új vezetőségének

Az F1 világbajnoka szerint remek munkát végzett Bernie Ecclestone, de az új tulajdonos hozhat valami extrát - úgy véli, hogy most éppen erre van szüksége a sportágnak.

részletek

"Előbb az élvezet, aztán a technika"

A Red Bull csapatfőnöke szerint nem a minél modernebb technológiára van szüksége az F1-nek, az csak másodlagos szempont lehet - persze ez nem ilyen egyszerű, főleg a gyártók miatt.

részletek

Fellocsolják a pályát a téli teszten

Locsolókamionokkal készül a Pirelli az első közös előszezoni tesztre, hiszen a csapatokkal való megállapodás értelmében mindenképp vizes pályán is fogják próbálgatni az új, szélesebb abroncsokat.

részletek

Az új vezetők kíváncsiak Ecclestone ötleteire

A hétfőn érkezett bejelentések hatására új korszak köszöntött a Formula-1-re, ám a sűrű köszönetnyilvánítások mellett a Liberty Media vezetője elárulta, továbbra is adni fog Bernie Ecclestone szavára a döntéshozásokban.

részletek

Mire számíthat az F1 Ecclestone után?

Habár a generációváltás miatt egy új érának kell kezdődnie az F1-ben, Ecclestone-nak óriási hálával tartozik a sport, hiszen egyedülállót alkotott karrierje alatt – állítja a McLaren ügyvezetője.

részletek

Bemutatkoznak az F1 új vezetői!

Bernie Ecclestone távozásával a Liberty Media befejezte a sportág többségi tulajdonjogainak átvételét, egyúttal megismertették a világgal azokat, akik ezentúl irányítani fogják a Forma-1-et.

részletek

Vége: Lemondott Bernie Ecclestone

Lehetett már rá számítani az utóbbi napok hírei után, mégis kissé váratlan esemény: a német Auto Motor und Sport kérdésére megerősítette lemondását az F1 eddigi ura, Bernie Ecclestone.

részletek

Honfitársa már most leírta Bottast

Nem kérdés, hogy Valtteri Bottasnak élete eddigi legnagyobb kihívását jelenti, hogy Lewis Hamilton csapattársa lett a Mercedesnél. Korábbi F1-es pilóta honfitársa szerint nem sok esélye lesz a brit ellen.

részletek

Miért megbízhatóbbak a modern F1-es autók?

Amíg korábban futamról futamra láthattunk elfüstölő autókat, mostanában feltűnően kevés műszaki meghibásodás zavarja meg a csapatok munkáját.

részletek

Újra a pilótáké lesz a főszerep az F1-ben?

Sokan kárhoztatták a sportágat amiatt, hogy túl könnyű lett vezetni az autókat, valamint hogy csak és kizárólag azok teljesítményén múlik az erősorrend - a Haas új pilótája szerint 2017-ben előnybe kerülhetnek a jobb versenyzők.

részletek

Verstappen tanácsa Mick Schumachernek

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher csemetéje nem titkolja, hogy éveken belül az F1-ben kíván szerepelni, ennek eléréséhez pedig a 19 éves holland ellátta egy-két instrukcióval.

részletek