DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 28. szombat
F1

Sajtó: Jövő héten bejelenti Bearmant a Haas?

A Brit Nagydíj hetében lehet hivatalos, hogy 2025-ben ott lesz az F1-es rajtrácson a Ferrari fiatal tehetsége, méghozzá a Haasnál.

A Racingnews365.com értesülései szerint jövő héten, a Brit Nagydíj előtt bejelentheti a Haas, hogy 2025-re Oliver Bearman lesz az egyik versenyzője, ő érkezik a már hivatalosan is az Audihoz távozó Nico Hülkenberg helyére.

A 18 éves brit fiatal a Ferrarinál már bemutatkozott az F1-ben az idei Szaúd-arábiai Nagydíjon, amikor Carlos Sainz egy vakbélműtét miatt nem állt rendelkezésre, és váratlanul jól teljesített beugróként.

2400035-scuderia-ferrari-oliver-bearman_a75ac8dd-bb98-4c1c-b092-829e00315fcd_resize



A pletykák azóta is arról szólnak, hogy Bearman helye 2025-re biztos az F1-es rajtrácson, és a portál úgy tudja, hogy ezt a hazai F1-es hétvége előtt hivatalossá is teszik az érintettek.

Bearmant egyébként is készítik már erre, idén hat szabadedzésen vezetheti a Haas F1-es autóját, és saját bevallása szerint ez a stílus közelebb is áll hozzá, mint az, amivel az F2-ben lehet(ne) eredményes.

A másik ülésről egyelőre nincs szó, a hírek szerint Kevin Magnussen aligha marad, de még több név is szóba jöhet Bearman csapattársaként.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: