DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 23. szerda

F1 hírek

Újabb jel arra, kik lesznek a Sauber pilótái

A svájci csapat továbbra sem jelentette be, milyen párossal vág neki a 2018-as F1-es szezonnak, ám elképzelhető, hogy az Abu Dhabiban sorra kerülő gumitesztre sem véletlenül választottak versenyzőket.

részletek

A pilóták már látták a 2021-es aeroterveket

Nem csak a motorok változnak, az autók külseje is frissülhet 2021-től - a mezőny már az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéjén betekintést nyerhetett az F1-es autók jövőbeli dizájnjába.

részletek

Átépíthetik a Yas Marina pályát

Kritikák kereszttüzébe került az Abu Dhabi Nagydíj után a pálya vonalvezetése, többek szerint is ugyanis lehetetlen rajta előzni. Hermann Tilke máris az átépítését fontolgatja.

részletek

A bulizás miatt nem nyert Hamilton a végén

Lewis Hamilton számára Mexikóban biztossá vált, hogy senki nem veheti el tőle a bajnoki címet. A brit ezt meg is ünnepelte párszor, ennek köszönhetően pedig nem sikerült minden úgy, ahogy eltervezte.

részletek

Bottas győzött, mégis bizonytalan

Bár az év végén jól hajrázott Valtteri Bottas, beleértve a záró futamon elért győzelmét is, mégis bizonytalan a jövő évet tekintve. Célja a világbajnoki cím, de nem tudja, képes lesz-e rá.

részletek

Nem jött be a pilótáknak az új logó

A régit mindenki szerette, így nem értik, mi szükség volt a változtatásra – nagyjából így összegezhető a vasárnapi prezentáció után megkérdezett versenyzők véleménye az F1 új emblémájáról.

részletek

Jövőre is szoros csatát vár a Mercedes

Nem reprezentatív az utóbbi néhány futam eredménye, nyilatkozta a csapat ügyvezető igazgatója. Toto Wolff szerint az Abu Dhabi Nagydíjon már szinte mindenki 2018-ra készült.

részletek

Két dolog kell a Red Bull vb-esélyéhez

Christian Horner, az energiaitalosok F1-es csapatfőnöke szerint bizakodók lehetnek a következő szezont illetően, hiszen úgy érzi, az idei év utolsó negyedében valószínűleg övék volt a legjobb autó.

részletek

Vettel: A Mercedes jobb és gyorsabb volt idén

A négyszeres világbajnok német szerint a Ferrari kiváló szezont futott idén az F1-ben, néhány verseny azonban sokba került nekik, összességében pedig Lewis Hamiltonék jobb munkát végeztek.

részletek

Verstappen: Gyorsabb voltam Raikkönennél

Max Verstappen számára nem volt leányálom a záró futam Abu Dhabiban, ugyanis a verseny elejétől kezdve beragadt Kimi Raikkönen mögé és az előzés esélye nélkül vonatozni kényszerült.

részletek

„Ez a pálya alkalmatlan versenyzésre”

Lewis Hamilton szinte a teljes verseny alatt közel autózott csapattársához, ám megelőzni nem tudta. Szerinte ebben a pálya nem megfelelő vonalvezetése a leginkább hibás, nem illik az autókhoz.

részletek

Miért állt ki háromszor a bokszba Stroll?

Az Abu Dhabi Nagydíjat mindenki egyetlen kiállásból oldotta meg, leszámítva Lance Strollt, aki nem kétszer, hanem háromszor járt a bokszban. A sokszor remeklő újonc elveszett az év végére.

részletek