DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 23. vasárnap
F1

Verstappennek nem hiányoznak a szoros csaták

Szeret dominálni, neki így volt jó a szezon, ahogy alakult, harcol saját magával, nincs szüksége arra, hogy más is kihívás elé állítsa.

SI202307300551_hires_jpeg_24bit_rgb_resize



Nem hiányoznak neki az igazi szoros, kiélezett csaták, elégedett a 2023-as szezonnal – ezt mondta Max Verstappen, amikor arról kérdezték, hogy unalmas volt-e neki a 19 futamgyőzelmet és megannyi F1-es rekordot hozó idény.

„Nem hiányoznak, elégedett vagyok azzal, ahogy ez a szezon alakult. Nyilván nagyra értékelem a korábbi kiélezett csatákat, de most leginkább azt a sikert értékelem, amit csapatként meg tudunk ünnepelni. Természetesen imádom dominálni a futamokat, de ez azt is jelenti, hogy magammal harcolok. Nem mindig a futamok végeredményét nézem, inkább csak próbálom mindent még jobban csinálni, megérteni vagy javítani dolgokon” – idézi Verstappen szavait a Racingnews365.com.

„Idén egyetlen nagyobb hibát követtem el, amikor a bokszban nekimentem a falnak Silverstone-ban. Az is inkább kínos volt, de Szingapúrban sem volt minden tökéletes. Ott sajnos a beállítások terén hibáztam, ott emiatt szenvedtük el egyetlen 2023-as vereségünket” – tette hozzá a holland klasszis, megemlítve, hogy a pályán konkrétan egyetlen igazi hibát sem követett el idén.

Megjelent a Száguldás és cirkusz F1-es szezonösszefoglaló album és falinaptárunk, amelyek webshopunkban most nagy kedvezménnyel megvásárolhatóak!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: