DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 10. péntek
F1

Perez még 10 évig marad az apja szerint

„Szeretem Dr. Markót!” – ezzel az őszinte vallomással lepte meg a világot a mexikói F1-es sztár apja, aki szerint fia még 10 évig a Red Bullnál versenyezhet.

A mexikói F1-es hétvégék egyik sztárja hosszú évek Antonio Perez, avagy „Perez papa”, aki néha meghökkentő kijelentéseket tesz fia, Checo karrierjével és tehetségével kapcsolatban, sűrűn bizonygatva, hogy a csapattársától mindhárom közös szezonjukban megsemmisítő vereséget szenvedő fia képes megküzdeni a világbajnoki címért.

perez-papa



Az idősebb Perez úgy nyilatkozott, hogy fia még egy évtizedet maradhat a Red Bullnál – jegyezzük meg gyorsan, hogy 2033-ban Sergio idősebb lesz, mint most Fernando Alonso… „Ez a legjobb csapattársi kapcsolat Checo karrierjében. Biztos vagyok benne, hogy még 10 évig Max csapattársa lesz, és ebben a 10 évben a világbajnokságot is megnyerheti.”

„Nagyon élvezem, hogy a fiam a világ legjobb versenyzője ellen küzd, és a világ legjobb versenyzője jelenleg Max Verstappen” – tette hozzá Antonio Perez, aki kitért arra az ellenséges hangulatra is, ami Verstappent és Helmut Markót körülveszi Mexikóban. Pontosabban szerinte ez egy tévedés, és szó sincs ilyesmiről: „A mexikói emberek tisztelik Dr. Markót és a Verstappen-családot, szívesen látjuk őket itt!”

perez-mexico

Ő maga pedig olyan ódákat zengett Markóról, amit talán sokan túlzásnak érezhetnek… „Dr. Marko a legjobb, Checónak nem lehetne jobb támogatója ezen a világon. Győztes mentalitása van, és hajtja előre Checót. Szeretem ezt és szeretem Dr. Markót!”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: