DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 7. vasárnap
F1

Sainz boldog és maradna a Ferrarinál

Carlos Sainz szerint ő elégedett a helyzettel, jó irányba haladnak, és szívesen maradna Maranellóban. Télen megtörténhet a megegyezés.

Elégedett a Ferrarinál betöltött szerepével Carlos Sainz: mint ismert, a spanyol pilóta szerződése 2024 végén lejár Maranellóban, és sokan arra számítanak, hogy távozni fog majd Olaszországból.

Erről kérdezték a pilótát a Mexikói Nagydíj előtt:

„Otthonosan érzem magam, ahol vagyok. Boldog vagyok a Ferrarinál. Bízom a csapatban, és pozitív lépéseket látok a megfelelő irányba. Egy a csapat elkötelezetten dolgozik” – idézi Sainz szavait a Racingnews365.com.

F6K7GrLXgAACgfl_1



„Mindig is mondtam, hogy boldog vagyok itt, és a tél jó időszak lesz arra, hogy leüljünk egymással, és meglássuk, hogy meg tudunk-e egyezni a jövőről. Ha én elégedett vagyok velük és ők is velem, akkor nem ez nem lehetne nagy probléma. Remélhetőleg a télen ez meg fog történni, ha nem, akkor elhúzódik. De majd meglátjuk” – mondta a spanyol.

„Az idei szezon egészen rendben van, jól érzem magam az autóban már az elejétől kezdve. Az idény első fele azzal telt, hogy megpróbáltuk megérteni, hogy hol tartunk, hogy miért vagyunk néha fél másodpercre a Red Bulltól, miközben más pályákon szinte pole-ban vagyunk.”

„Megértettük, hogy ez miért történik, és hogy mit csinált mindannyiunkkal a Red Bull, hogy hirtelen miért dominált. Nyilván az első rész várakozáson aluli volt, de aztán elkezdtünk jól dolgozni, és kihasználtuk a lehetőséget, amikor az eljött Szingapúrban. Szerintem ez idén sokat jelent számunkra.”

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: